Mededeling aan alle patiënten van IFysio

Na de berichtgevingen in de media en de maatregelen van het kabinet, gebaseerd op adviezen van het RIVM en de adviezen van ons Genootschap Fysiotherapie (KNGF), hebben we besloten om de praktijk tijdelijk te sluiten.

We zullen wel voor u bereikbaar en beschikbaar zijn als dat echt nodig is, dus voor nood-/spoedzorg. Bij toename van uw klachten kunt u met ons contact opnemen om te overleggen wat te doen en eventueel een behandeling in te plannen. Dit kan nu alleen nog na overleg met uw arts en met een van ons.

Verder zullen we bereikbaar blijven, per email, whatsapp of telefonisch, voor vragen, problemen of voor begeleiding en advies, als dat nodig is om zo de therapie toch enigszins te kunnen continueren, als dat fysiek niet meer kan.

Wilt u zich aanmelden voor (nieuwe) behandeling, dan zullen we eerst per telefonisch consult de anamnese afnemen om te inventariseren wat de klachten zijn, of er echte directe noodzaak is of dat het even kan wachten en of u voldoet aan de corona-checklist, die we hanteren.

Met de patiënten, waarvan wij het raadzaam vinden om wel (door) te behandelen, nemen wij  contact op voor een afspraak. We zullen zoveel mogelijk gepaste veiligheidsmaatregelen hanteren tijdens de behandeling en zullen we, als dat mogelijk is, verder behandeling ook telefonisch, per Skype of beeldbellen, kunnen geven.

In de bijzonder situatie van nu, kunnen en mogen wij van de zorgverzekeraars een Skype-consult  in rekening brengen als een gewoon consult in de praktijk en wordt als zodanig gedeclareerd bij de ziektekostenverzekeraar.

Een telefonische zitting wordt op de zelfde wijze in rekening gebracht, wanneer het een vervanging is van een zitting in de praktijk of aan huis of van een informatief consult, wat anders in de praktijk zou worden gedaan.

Dus ondanks alles willen we proberen met onze fysiotherapeutische zorg binnen de mogelijkheden en wat verantwoord is, maximaal beschikbaar blijven, maar dan meer op afstand en aangepast.

Er is een telefonisch spreekuur voor korte vragen of afspraken maken ingesteld op:
Maandag van 9-11 uur,
Dinsdag van 19-20 uur en
Donderdag 9-11 uur.

Telefoonnummer: 06 16 41 93 90.

We hebben dit besluit genomen om u en onszelf te beschermen tegen het Coronavirus en zo min mogelijk risico te lopen om te besmetten of besmet te worden. Want we willen zo snel mogelijk weer op een geruste en verantwoorde manier weer de draad oppakken.

Pas goed op jezelf en elkaar!

Anna Lena, Olga en Mark

Positief bericht: de natuurcoaching kan wel gewoon doorgaan! De coaching die normaal in de praktijk gebeurt, kan buiten, met 1,5 meter afstand van elkaar, prima doorgang vinden.