Als medewerkers van iFysio zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om de gezondheid en het welbevinden van onze cliënten zo krachtig mogelijk te ondersteunen. Daarin zijn wij recent in contact gekomen met een immuun-versterker, genaamd de Transfer Factor. Vrijdag 2 oktober om 16.30 uur willen we u informeren over de achtergronden en toepassingen van dit wat ons betreft bijzondere product. De presentatie wordt gegeven door Mevr. Rian Jonkers natuurgeneeskundig therapeut.

De Transfer Factor is een natuurlijk molecuul. Het blijkt de rol te hebben om cellen in het lichaam, in het bijzonder die van het immuunsysteem, te informeren en te instrueren hoe om te gaan met bacteriën en virussen. Het wordt ook wel de dirigent in ons immuunsysteem genoemd. De intelligentie die bij inname hiervan in het lichaam komt is bedoeld om het zelf-genezend vermogen, de eigen robuustheid en veerkracht, aan te wakkeren.

Het bestaan van dit lichaamseigen molecuul werd in 1949 voor het eerst vermoed. Na veertig jaar medisch wetenschappelijk onderzoek wordt het product sinds 1999 via mensen onderling in de wereld gebracht. Het heeft op deze wijze inmiddels meer dan 100 landen van bereikt.

Waarom willen we als iFysio u hiervan graag op de hoogte brengen? Wij zien en ervaren de potentie van de Transfer Factor. Ook lijkt het als dirigent duidelijk complementair te zijn aan de voeding-gerichte supplementen. En tot slot omdat een krachtig immuunsysteem voor ons als mensen het fundament is van onze gezondheid en welzijn. U bent van harte uitgenodigd: vrijdag 2 oktober, in onze praktijk aan de Gezelweg 15. Aanvang 16.30 uur.