Al 2 jaar ben ik patient bij Fysio en steeds naar volle tevredenheid.
Ik moest lichamelijk en geestelijk van ver komen en al die tijd ben ik heel vakkundig, zorgvuldig en zeer vriendelijk en belevend begeleid. Er is altijd in mijn belang met mij meegedacht en overlegd en gehandeld, ik voel me daar dan ook heel erg op mijn gemak. En nu gaat het echt fantastisch met mij!
Of ik de praktijk aan zou prijzen bij vrienden of bekenden? Voor 150 % zeker!!
Ga zo door dames, jullie zijn als persoontjes maar ook als team heel bijzonder!
J.B.
In Ermelo had ik jaren een fantastische fysiotherapeute, Heidi, waar gewoon een half uur aan mijn lichaam werd gewerkt, soms de hele tijd masseren, soms wat manipuleren en niet even de warme lamp erop en klaar! Maar helaas…. zij kreeg een andere werkgever in Zeewolde. Ik ben Heidi dus achterna gereisd! En toen ik voor de eerste keer in jullie praktijk binnenkwam, voelde ik me meteen op mijn gemak. De warme en toegankelijke sfeer straalde voor mij zoveel rust uit!
Heidi was voor mij dus een bekende persoon. Vrij snel maakte ik ook kennis met Olga i.v.m. mijn bekkenbodemproblemen. Het was net alsof ik haar al jaren kende, ik werd direct op mijn gemak gesteld en ze was daarbij ook zeer vakkundig en duidelijk in haar uitleg van mijn problemen.
Ze heeft mij enorm goed geholpen.
Met veel plezier rij ik naar de Elzen vanuit Ermelo, ik heb dat er heel graag voor over.
IFysio is een praktijk die ik bij iedereen zou willen aanraden, vooral omdat ze veel beter naar de klachten kijken en naar de diepere oorzaken kijken en deze aanpakken, in samenspraak met mij. En dat voelt heel erg goed.
Danielle D.
Al verscheidene jaren liep ik bij een andere praktijk vanwege mijn nek- en hoofdpijnklachten. Daar werd ik steevast eventjes gemasseerd en moest daarna op de apparaten voor oefeningen. Maar dat hielp eigenlijk niet, ik kreeg er alleen maar meer hoofdpijn van en de klachten beleven steeds maar terug komen.
Door een stuk in de krant werd ik getrieerd en heb toen een afspraak gemaakt met Olga. Wat een verademing! Ze nemen bij Fysio echt de tijd voor je om goed te kijken waar je klachten echt vandaan kunnen komen. En daar gaan ze mee aan het werk. En daar heb ik heel veel aan gehad, want naast massage, en wat houdingsoefeningen heeft met name de CranioSacraal therapie en de viscerale therapie mij veel geholpen en is duidelijk geworden waarom ik mijn klachten heb. Wat de echte oorzaak is. Ze hebben me inzicht gegeven en geleerd hoe er anders mee om te gaan. Eindelijk voel me gezien en begrepen. Ik ben veel meer ontspannen, rustiger en blijer. En mijn klachten zijn weg! Hoera!
Dank jullie wel, Olga en Heidi en Anna Lena.
Jullie kunnen echt veel meer bieden dan wat ik ooit heb gehad bij andere praktijken.
R. B.