blog

Volg het laatste nieuws

Wij vertellen u graag meer over:

Fysiotherapie bij een vastzittende nek

Een nek die vastzit kan heel vervelend zijn en kan u belemmeren in het dagelijks leven. Er zijn veel mensen die last hebben van hun nek. In 2019 hadden ruim twee miljoen Nederlanders nekklachten.

Fysiotherapie bij ademhalingsklachten

Ademhalen is een van de meest primaire functies van het lichaam. Door in te ademen kan de zuurstof opgenomen worden, die nodig is voor het uitvoeren van allerlei lichamelijke processen.

Fysiotherapie bij chronische nekpijn

Veel mensen krijgen op enig moment in hun leven te maken met nekpijn. Uit cijfers van het RIVM blijkt dat in Nederland zeker twee miljoen mensen last hebben van rug- of nekklachten.

Fysiotherapie bij een beknelde zenuw in de rug

Heeft u last van uw rug en straalt de pijn uit naar andere lichaamsdelen? Dan zou het kunnen, dat u last heeft van een beknelde zenuw in de rug. Fysiotherapie kan helpen bij de vermindering van de klachten.

Psychosomatische fysiotherapie bij onbegrepen pijnklachten

Psychosomatische fysiotherapie bij onbegrepen pijnklachtenPijn is vaak een symptoom van ziekte of een aandoening en soms is er na uitgebreid onderzoek geen duidelijke aanwijsbare oorzaak voor de pijn. Hierdoor voelen mensen zich vaak niet goed begrepen. Dit leidt tot...

Fysiotherapie bij spataderklachten

Spataderen, in de medische wereld varices genoemd, komen veel voor. Vooral onder ouderen en zwangere vrouwen, maar in principe kan iedereen er last van krijgen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op en stel al uw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten

Call Now ButtonBel ons op 036-3020046